Όλο και πλησιάζει ο Ματ
ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ
Δημοσιευτηκε:

Eβδομάδα… Ματ Ντάρμπισαϊαρ ενδεχομένως να είναι η τρέχουσα στην ΑΕΚ. Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έμπειρος επιθετικός θα βρίσκεται στην Κύπρο το επόμενο διάστημα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Την ίδια ώρα, η επίσημη ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνει μια τέτοια εξέλιξη, ωστόσο σε περίπτωση που τελικά επιβεβαιωθούν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες θα πρόκειται για μια πολύ ποιοτική προσθήκη για τους Λαρνακείς. Άλλωστε το απέδειξε με τη φανέλα της Ομόνοιας αλλά και φέτος στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας. Την τελευταία διετία η ΑΕΚ είχε πρόβλημα στο γκολ, αφού δεν κατάφερε να «απεγκλωβιστεί» από τον Τρισκόφσκι στον τομέα του σκοραρίσματος.
Στο μεταξύ, η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον νεαρό επιθετικό Θεοδόση Σιαθά ως επένδυση, αφού ο Τσάβι Ρόκα πιστεύει στο ταλέντο του ποδοσφαιριστή. Σήμερα ενδεχομένως να προκύψουν εξελίξεις στο θέμα, αφού η πλευρά του παίκτη αναμένεται να συναντηθεί με τους διοικούντες της Νέας Σαλαμίνας. Η ομάδα της Λάρνακας έχει μεταφέρει την προσφορά της στους ερυθρόλευκους μέσω του εκπροσώπου του Σιαθά και δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί (5.000 ευρώ με τις υπογραφές των συμβολαίων, μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης).
Οι κιτρινοπράσινοι ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας φθάνουν στην Κύπρο για... μόνιμη εγκατάσταση. Η πρώτη συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή και η πρώτη προπόνηση θα γίνει την άλλη Δευτέρα (05/07).