H ενημέρωση της ΚΟΠ περί των ενεργειών για επιστροφή κόσμου στις κερκίδες

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

H ενημέρωση της ΚΟΠ περί των ενεργειών για επιστροφή κόσμου στις κερκίδες

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, κατά τη διάρκεια της άτυπης Γενικής Συνέλευσης,  ενημέρωσε τους Προέδρους / Εκπροσώπους των ομάδων για τις ενέργειες της Ομοσπονδίας για επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.


Σύμφωνα με την ενημέρωση προς τις ομάδες, η ΚΟΠ έχει στείλει επιστολή  προς τον Υπουργό Υγείας ζητώντας την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, με την τήρηση ορισμένων προϋποθέσεων.


Η Ομοσπονδία επικαλούμενη την πρακτική που ακολουθήθηκε σε άλλους τομείς της κοινωνίας και της οικονομίας, υπέδειξε πως οι φίλαθλοι μπορούν να παρευρίσκονται στις κερκίδες, πληρόντας μια από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:


-Να είναι πλήρως εμβολιασμένοι
-Να έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες.
-Να έχουν αρνητικό τεστ με ισχύ 72 ώρες.


Η ΚΟΠ στην επιστολή της προς τον Υπουργό Υγείας επισημαίνει τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που έχει προκαλέσει στα σωματεία η Πανδημία και τονίζει την ανάγκη για επιστροφή και στην ποδοσφαιρική κανονικότητα με την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες.

Tags