Αδειάζει η… κλεψύδρα: Η ΚΟΠ αποφασίζει για το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια, «τελεσίγραφο» από τους πράσινους

Πλησιάζει η ώρα της ανακοίνωσης από την ΚΟΠ για τον ορισμό του διακοπέντα αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια. Το βράδυ της Δευτέρας είδαμε μόνο 17 λεπτά καθώς η ομίχλη… χάλασε τα σχέδια των δύο ομάδων και ο Βασίλης Δημητρίου, αποφάσισε πως δεν μπορούσε να διεξαχθεί το ντέρμπι κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Ο ορισμός του αγώνα για την Τετάρτη (βάση προκήρυξης θα διεξαγόταν σήμερα) ήταν ανέφικτος λόγω της καθόδου του Πάπα και το γεγονός πως το Υπουργείο Εξωτερικών χρειαζόταν το ΓΣΠ από χθες, Τρίτη, και έτσι η ΚΟΠ άρχισε να… ξεσκονίζει το ημερολόγιο ώστε να βρεθεί ημερομηνία, με τις πιθανότητες το παιχνίδι να διεξαχθεί εντός του 2021, να είναι μοιρασμένες.

Το πρόβλημα που προκύπτει με τον ορισμό του αγώνα τον Ιανουάριο, είναι πως οι Σέχου και Ουζόχο θα λείπουν με την Εθνική Νιγηρίας και στο Κόπα Άφρικα (από τέλος Δεκεμβρίου για τουλάχιστον 3 εβδομάδες) και στην Ομόνοια έστειλαν… τελεσίγραφο στην Ομοσπονδία πως δεν θα δεχθούν το παιχνίδι να γίνει χωρίς τους δύο αυτούς παίκτες που ήταν στην ενδεκάδα και σε περίπτωση απουσίας τους, τότε ο Μπεργκ θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε διπλή αλλαγή από το 17ο λεπτό.

Υπενθυμίζουμε πως το ντέρμπι θα αρχίσει με το ίδιο φύλλο αγώνος. Οι επόμενες ώρες θα ρίξουν περισσότερο… φως!