«Άδειασε» τους παίκτες ο Απόστολος: «Θα τους μάθω να μαρκάρουν; Κάποιοι ούτε να φορούν τη φανέλα του Εθνικού!»

Έξω φρενών με τη συμπεριφορά κάποιων ποδοσφαιριστών του ήταν ο προπονητής του Εθνικού, Απόστολος Μακρίδης, μετά τη βαριά ήττα με 5-0 από την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Ο τεχνικός της ομάδας της Άχνας ανέφερε πως κάποιοι δεν κάνουν ούτε να φορούν τη φανέλα του Εθνικού και τόνισε πως όλη την εβδομάδα τους εξηγούσε πως τα πρώτα 15′ είναι τα πιο σημαντικά και δέχθηκαν δύο γκολ στο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Πραγματικά είναι πάρα πολύ δύσκολο κάποιος να βρίσκεται στη θέση μου αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα πούμε με το όνομά τους. Ήταν το χειρότερο ημίχρονο της ζωής μου. Πρέπει και κάποιοι άλλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Απολογούμαι στον πρόεδρο και τον κόσμο. Όταν χάνεις είναι καλύτερα με κλειστό σκορ αλλά τα μεγάλα σκορ αναδεικνύουν καλύτερα κάποια προβλήματα που υπάρχουν.

Αναλώθηκα όλη την εβδομάδα να τους λέω ότι τα πρώτα 15 λεπτά είναι τα πιο σημαντικά. Φάγαμε δύο γκολ στο δεκάλεπτο. Δεν ξέρω αν πρέπει ένας προπονητής να πρέπει να μάθει τον μπακ του πώς να αμύνεται ή τους στόπερ πώς να μαρκάρουν. Δεχθήκαμε τέσσερα γκολ τα ίδια. Καταρρέουμε όταν δεχθούμε το πρώτο γκολ. Ξέρω πως πρέπει να τους δώσω ψωυχολογία αλλά κάποιοι έχουν παραδοθεί.

Εγώ δεν παραδίνομαι, θα μιλήσω με τον πρόεδρο, κάποιοι παίκτες δεν μπορούν ούτε να φορούν τη φανέλα του Εθνικού. Έρχονται σημαντικά παιχνίδια, πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Περιμένουμε κάποιες μέρες να ηρεμήσουμε γιατί σίγουρα είμαι πολύ εκνευρισμένος. Θέλω να παίξουμε λίγο ποδόσφαιρο, όχι συνέχεια πίσω-πίσω. Να μάθουν οι επιθετικοί ότι πρέπει να μαρκάρουν και όχι στο μυαλό τους να είναι μόνο το γκολ. Να μάθουν και οι αμυντικοί να μαρκάρουν.

Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι με την Ένωση. Είναι κουραστικό πάντα να φταίει ένας ή δύο. Κάποιοι δεν μπήκαν καθόλου στο παιχνίδι, κάποιοι παραδόθηκαν μετά το πρώτο γκολ. Εγώ το λέω ξανά δεν παραδίνομαι και θέλω να δουλεύω με ποδοσφαιριστές που θέλουν να παλεύουν. Θα μπορούσα να μιλάω μία ώρα. Αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν ή κι αυτές που δεν μου αναλογούν ακόμα. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο στον οποίον απολογούμαι εκ μέρους όλων γιατί ξέρω πόσο αγαπά αυτή την ομάδα.

Θεωρώ ότι πρέπει να παίξουν αυτοί που το πιστεύουν περισσότερο. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, και το σημερινό ήταν γιατί η ΑΕΛ είχε άγχος αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με αυτούς που έχουμε για να παλέψουμε. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Κανονίσαμε και μίτινγκ με ψυχολόγο. Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο επόμενο παιχνίδι. Κοιτάξτε, μόλις δεχόμαστε γκολ ή το πώς μπαίνουμε στο παιχνίδι…