

Ο πρώην πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα και κυρίως στο θέμα των οφειλών των σωματείων προς το κράτος.
«Παρακολουθώ το ποδόσφαιρο. Στο παρόν στάδιο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο και κανείς δεν ξέρει. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε ένα σωματείο, θα το κάνουμε. Όταν σταμάτησα από το ποδόσφαιρο, έπαθα κλειστοφοβία. Μετά από τέσσερις μήνες μπήκε ο οργανισμός μου σε άλλη ροή. Προσπάθησα να κρατήσω το γιο μου μακριά από τα ναρκωτικά, τον πήρα στο ποδόσφαιρο από τα 13 του. Ο αθλητισμός είναι η μόνη σωτηρία της κοινωνίας», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
Για το ποδόσφαιρο, πολλά σωματεία είναι αδικημένα. Μπήκανε λεφτά από επενδυτές στο εξωτερικό που δεν μπορούν να ακολουθήσουν οι δικοί μας. Με τον πληθυσμό και τις δουλειές που έχουμε, υπάρχει ένα limit για τα λεφτά. Αυτοί έχουν να κάνουν με επενδύσεις στο εξωτερικό. Πριν να φύγω, όταν ήρθαν οι Ρώσοι, είχα πει σε κάποιους παράγοντες ότι θα είσαστε… υπό. Έρχονται με μικρές ομάδες από τις πιο κάτω κατηγορίες. Να θυμάστε ότι θα ελέγξουν και την ΚΟΠ, ακούστε με και γράψτε το. Δεν έχουν επιλογή οι μεγάλες ομάδες, θα πρέπει να βρουν επενδυτές. Δεν μπορούμε οι Κύπριοι να ανταπεξέλθουμε. Η Ανόρθωση έχει μεγάλο πρόβλημα, όπως είχε η Ομόνοια πριν χρόνια. Μας είπε τότε ο Κουτσοκούμνης ότι η Ομόνοια πρέπει να μείνει. Το ίδιο πρόβλημα έχει και ο ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορείς να κλείσεις την Ανόρθωση ή το ΑΠΟΕΛ, έχουν μεγάλη εμβέλεια. Δώσε τους ένα ελαφρυντικό».
Για το αν θα ανταπεξέλθουν ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, ανέφερε: «Όχι δεν θα μπορέσουν. Πρέπει το κράτος να κάτσει και να πει πως όλους τους κάμνουμε χάρες. Χρειάζεται μια βοήθεια το ποδόσφαιρο. Δεν θα χαθεί και η Κύπρος».
Αν του ζητήθηκε βοήθεια από κάποια ομάδα: «Η μεγάλη μου αγάπη είναι ο Ερμής. Δεν μπορούσα όμως να κάνω κάτι άλλο. Εγώ μένω δίπλα από το “Αντώνης Παπαδόπουλος”, βλέπω την Ανόρθωση ως μια ομάδα της Αμμοχώστου και της Λάρνακας. Οι μικροί της οπαδοί γεννήθηκαν στη Λάρνακα, είναι Λαρνακιώτες είτε το θέλουμε είτε όχι. Αν χρειαστεί, δίνω μια μικρή βοήθεια σαν φίλος. Όταν δεις από ψηλά την Ανόρθωση, από τα boxes, είναι μεγάλη ομάδα. Έχουν την νοσταλγία της Αμμοχώστου, έδειξαν των παιδιών τους πώς να πηγαίνουν. Δεν μπορείς να σβήσεις αυτή την ιστορία».
Η πρόβλεψη του για τον πρωταθλητή: «Θα τον πάρει η Πάφος FC, για πολλούς και διάφορους λόγους».
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.