ΠΑΟΚ: Στο δρόμο της επιστροφής ο Σαμάτα

Δημοσιεύθηκε 21.3.2025
ΠΑΟΚ: Στο δρόμο της επιστροφής ο Σαμάτα
Στο δρόμο της επιστροφής στην αγωνιστική δράση βρίσκεται ο Άλι Σαμάτα, ο οποίος ανεβάζει στροφές ενόψει της πρεμιέρας των playoffs.

Ένταση, τρέξιμο και δουλειά τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και στο τακτικό κομμάτι για την ομάδα του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (21.03), με το αγωνιστικό τμήμα να συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει επανέναρξης.

Η μέρα στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε με προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo. Στη συνέχεια η ομάδα δούλεψε στον τομέα της κατοχής και της κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη παιχνίδι σε μικρό χώρο, με έμφαση στο pressing.

Ο Άλι Σαμάτα ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του, ενώ οι Ντέγιαν Λόβρεν και Γιόνι Ότο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο.

Το Σάββατο (22.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ