

Είναι αρκετές οι ομάδες που θα αναγκαστούν να ρίξουν την ποιότητά τους σε μία προσπάθεια να «έρθουν στα ίσια τους» στο οικονομικό σκέλος. Ήδη κάποιες το έπραξαν αφού δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Σε αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων θα απαιτηθεί μπόλικη υπομονή από τον κόσμο τους. Η μουρμούρα και η ισοπέδωση δεν θα βοηθήσουν. Αντίθετα, θα γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα.
Για να οδηγηθεί η κατάσταση σε αδιέξοδο, δεν ευθύνεται μόνο ένας. Αλλά αρκετοί και μόνο με τη συμβολή πολλών θα επανέλθει η ομαλότητα.
Χ.Χ
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.