

Με διαφορά εννέα βαθμών από την τέταρτη θέση στην οποία βρίσκεται η Ομόνοια, την οποία κέρδισε με 2-1 μπαίνει στα πλέι οφ ο ΑΠΟΕΛ.
Οι γαλαζοκίτρινοι άφησαν και τρεις βαθμούς πίσω τον Απόλλωνα που έμεινε στο 1-1 με τη Νέα Σαλαμίνα.
Στην πρεμιέρας της β’ φάσης, το μόνο σίγουρο ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΚ, σε αγώνα που θα γίνει στο ΓΣΠ.
Τα άλλα δυο ζευγάρια του α’ γκρουπ θα ξεκαθαρίσουν μετά τους αγώνες της Πάφου (με Εθνικό) και του Άρη (με Ένωση) που θα γίνουν την Κυριακή.
Με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα θα γίνουν τα παιχνίδια Άρης-ΑΠΟΕΛ και Απόλλων-Πάφος. Για να αλλάξει αυτό θα πρέπει να χάσει η Πάφος και να κερδίσει ο Άρης.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πάφος 61 -25αγ.
Άρης 58 -25αγ.
ΑΕΚ 54 -25αγ.
Ομόνοια 52
ΑΠΟΕΛ 43
Απόλλων 40
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.