Για τρίτη χρονιά οι πέντε και εναλλαγή Απόλλωνα-Ανόρθωση

Δημοσιεύθηκε 3.3.2025
Για τρίτη χρονιά οι πέντε και εναλλαγή Απόλλωνα-Ανόρθωση
To σκηνικό στην πρώτη εξάδα τα τελευταία τρία χρόνια

Για τρίτη σερί χρονιά Πάφος, Άρης, ΑΕΚ, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ είναι από τις ομάδες που αποτελούν την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Η άλλη θέση σε αυτά τα τρία χρόνια παίζεται αλλάζει χέρια μεταξύ Απόλλωνα και Ανόρθωση.

Η ομάδα της Λεμεσού την πήρε φέτος και την περίοδο 2022-23, ενώ πέρσι εντός εξάδας ήταν η Ανόρθωση.

Σημειώνεται ότι σε αυτές τις τρεις περιόδου το σύστημα διεξαγωγής ήταν με τη μορφή των πλέι οφ με τις 14 ομάδες να χωρίζονται με έξι ομάδες να είναι στο πρώτο γκρουπ και οκτώ στο δεύτερο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ