Το πιστεύει και είναι ικανή

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 8:27 μμ
Το πιστεύει και είναι ικανή
Αφήνει στην άκρη την εκπληκτική της πορεία στο πρωτάθλημα και επικεντρώνεται στην ευρωπαϊκή πρόκληση η Πάφος FC...

Την προσεχή Πέμπτη (22:00), θα υποδεχθεί στο στάδιο Αλφαμέγα τη γερμανική Χάιντενχαϊμ, σε μία αναμέτρηση που, μπροστά στο κοινό της, θα επιδιώξει να κάνει το δύο στα δύο στη League Phase του Conference League. Είναι πολύ ψηλό το εμπόδιο, όμως η παφιακή ομάδα δείχνει ικανή για ακόμη μια υπέρβαση. Η πίστη είναι διάχυτη και η ψυχολογία στα ύψη. Εφόσον καταφέρει και κερδίσει, τότε θα βάλει γερή υποψηφιότητα για πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της ομάδας Χουάν Κάρλος Καρσέδο που θα επιστρέψει στον πάγκο, καθώς ήταν τιμωρημένος με την Καρμιώτισσα, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και αυτό του δίνει ευελιξία κινήσεων. Ο Ισπανός τεχνικός έχει... κουρδίσει καλά τη μηχανή και αυτό αντικατοπτρίζεται τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Συγκεκριμένα, σε 17 ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, η Πάφος σκόραρε 37 γκολ και δέχθηκε 19, εκ των οποίων τα οκτώ στα πρώτα της ευρωπαϊκά από την Έλφσμποργκ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ