«Θέλει να φύγει άμεσα από τη Γιουνάιτεντ – Ο Ζίρκζεϊ μετάνιωσε και ζητά Ιταλία!»

Δημοσιεύθηκε 8:48 μμ
«Θέλει να φύγει άμεσα από τη Γιουνάιτεντ – Ο Ζίρκζεϊ μετάνιωσε και ζητά Ιταλία!»
Θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τζόσουα Ζίρκζεϊ, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα και να επιστρέψει σε ομάδα της Serie A!

Αφίχθη το καλοκαίρι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 43 εκατομμυρίων λιρών, δεν έχει εντυπωσιάσει και φημολογείται πως δεν έχει εντυπωσιαστεί και ο ίδιος από τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο λόγος για τον Τζόσουα Ζίρκζεϊ, ο οποίος δεν δείχνει να έχει προσαρμοστεί ιδιαίτερα στο «Ολντ Τράφορντ». Βρίσκεται στην Αγγλία το τελευταίο τρίμηνο, πραγματοποιούσε εκπληκτικές εμφανίσεις με την Μπολόνια, αλλά με τη Γιουνάιτεντ μετρά ένα γκολ σε 11 εμφανίσεις. Αυτό της πρεμιέρας δηλαδή στην Premier League, κόντρα στη Φούλαμ.

Σύμφωνα λοιπόν με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Ζίρκζεϊ έχει στο μυαλό του ήδη την επιστροφή στην Ιταλία! Θέλει να αποχωρήσει άμεσα από τη Γιουνάιτεντ, αισθάνεται πως έκανε λάθος και πως ενδεχομένως δεν ταιριάζει στο εν λόγω πρωτάθλημα.

england365.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ