Ντισασί: «Φιλοδοξία μας να κατακτήσουμε το Conference League»

Δημοσιεύθηκε 8:00 μμ
Ντισασί: «Φιλοδοξία μας να κατακτήσουμε το Conference League»
Ο κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι, Άξελ Ντισασί, μίλησε ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και εξήγησε πως στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση του Conference League.

Ο στόπερ των Λονδρέζων στάθηκε στην ιστορία που έχει η Τσέλσι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και επεσήμανε πως αποτελεί φιλοδοξία των «Λιονταριών» να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα έχει κατακτήσει το Champions League, το Europa League αλλά και το Conference League.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου:

«Δεν έχουμε συζητήσει σωστά ούτε έχουμε θέσει στόχους μέχρι στιγμής, αλλά ως εκπρόσωποι της Τσέλσι, και μόνο το ότι είμαστε η Τσέλσι, στην πραγματικότητα, σημαίνει ότι πρόκειται να πάμε μέχρι το τέλος. Η Τσέλσι είναι διάσημη για το ότι πάει μέχρι το τέλος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επίσης, γνωρίζουμε ότι αν το κερδίσουμε, θα είμαστε ο πρώτος σύλλογος που θα έχει κατακτήσει το Champions League, το Europa League και το Conference League. Αυτό φυσικά μας παρακινεί, και είναι ξεκάθαρα η φιλοδοξία μας.

Για έναν σύλλογο όπως η Τσέλσι, το να μην παίζει στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν δεν ήταν φυσιολογικό. Αυτή τη σεζόν, έχουμε την ευκαιρία να λάμψουμε στη ευρωπαϊκή σκηνή, και θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τον σύλλογο πίσω εκεί που ανήκει».

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ