Τέλος ο Καμορανέζι από την Καρμιώτισσα!

Δημοσιεύθηκε 7:31 μμ
Τέλος ο Καμορανέζι από την Καρμιώτισσα!
Πολύ σύντομο ήταν το πέρασμα του Μάουρο Καμορανέζι από την Καρμιώτισσα!

Η Καρμιώτισσα ανακοίνωσε πως ο Ιταλός αποχωρεί από την ομάδα αφού εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η ανακοίνωση:

🟧 Η ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ FC ενημερώνει ότι έκανε αποδεκτή την επιθυμία του προπονητή κ. Μάουρο Καμορανέζι για επιστροφή του στην Ιταλία και σήμερα το απόγευμα οι δυο πλευρές προχωρήσαμε σε λύση της συνεργασίας μας.

👉 Θέλουμε να ευχηθούμε τα καλύτερα στον κ. Καμορανέζι τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. #karmiotissafc 🧡

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ