Γιόβετιτς: «Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές στην Ομόνοια»

Δημοσιεύθηκε 7:15 μμ
Γιόβετιτς: «Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές στην Ομόνοια»
«Αισθάνομαι άνετα από τότε που ήρθα στην Κύπρο. Δεν είμαι εδώ και καιρό, γιατί είχα υποχρεώσεις στην εθνική ομάδα, αλλά επέστρεψα και όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο». Ο Στέβαν Γιόβετιτς παραχώτησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα meridiansport.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Μαυροβούνιος επιθετικός:

«Πρώτα έπαιξα το ημίχρονο και μετά ξεκίνησα τον επόμενο αγώνα ως βασικός. Είναι σημαντικό για μένα να νιώθω υπέροχα σωματικά και σιγά σιγά όλα θα έρθουν από μόνα τους. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Παίζουμε στο γήπεδο που παίζει και η εθνική ομάδα. Η Ομόνοια είναι ένας διάσημος σύλλογος με μεγάλη βάση φιλάθλων. Μου αρέσει το κλίμα στη Λευκωσία. Είμαι λάτρης των εξωτικών προορισμών. Ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες για την άφιξή μου ήταν το διετές συμβόλαιο. Λόγω της οικογένειας, αυτό το τμήμα έπαιξε σημαντικό ρόλο. Πρέπει να τους σκεφτώ. Οι συχνές κινήσεις δεν είναι πρακτικές. Είχα πολλές προτάσεις, αλλά κυρίως με μικρότερο συμβόλαιο - μέχρι τον Μάιο ή τον Ιούνιο του επόμενου έτους. Είδα την επιθυμία της διοίκησης να με προσλάβει και από την αρχή ήταν έτοιμοι να μου προσφέρουν μεγαλύτερη παραμονή. Προς το παρόν όλα είναι σε υψηλό επίπεδο».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ