Προετοιμάζονται για την αποχώρηση Τσάμπι Αλόνσο στη Λεβερκούζεν

Δημοσιεύθηκε 6:50 μμ
Προετοιμάζονται για την αποχώρηση Τσάμπι Αλόνσο στη Λεβερκούζεν
Ο Φλοριάν Πλέτενμπεργκ αποκάλυψε ότι ο Τσάμπι Αλόνσο διανύει την τελευταία του χρονιά στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι να είναι πιθανοί προορισμοί του 42χρονου προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports», η Μπάγερ Λεβερκούζεν γνωρίζει ότι έιναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατήσει τον Τσάμπι Αλόνσο και προετοιμάζεται ήδη για την πιθανή αποχώρηση του προπονητή της.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, η Μπάγερν Μονάχου που βρισκόταν σε αναζήτηση του διαδόχου του Τόμας Τούχελ είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει τον Ισπανό τεχνικό, όμως εκείνος επέλεξε να μείνει στις Ασπιρίνες και να τις βοηθήσει να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στην Bundesliga.

Με βάσει τα όσα αναφέρει ο έγκριτος Φλοριάν Πλέτενμπεργκ, πλέον υπάρχει ανησυχία στις τάξεις του συλλόγου ότι θα είναι δύσκολο να διατηρήσουν τον 42χρονο προπονητή στον πάγκο τους και τη νέα σεζόν, επομένως αναζητούν ήδη αντικαταστάτη.

Το συμβόλαιο του Αλόνσο με την Μπάγερ έχει ισχύ μέχρι το 2026, ωστόσο έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται τα ονόματα των ομάδων που... περιμένουν στη γωνία και ετοιμάζονται να τον δελεάσουν σε περίπτωση που βρουν ευκαιρία. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρόκειται για τις Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, όπως είχε αποκαλύψει η «Relevo» έχει στραμμένο το βλέμμα του στο μέλλον και στο καλοκαίρι του 2025, και βλέπει τον Τσάμπι ως ένα άτομο που θα μπορούσε να αναλάβει τα ηνία της Βασίλισσας, παρά το ότι ο Αντσελότι έχει συμβόλαιο με τους Μερένγκες έως το 2026.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ