Έκλεισε θέση για Τορίνο ο Μεντβέντεφ

Δημοσιεύθηκε 9:34 μμ
Έκλεισε θέση για Τορίνο ο Μεντβέντεφ
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πήρε το τέταρτο εισιτήριο για το ATP Finals, που θα διεξαχθεί 10-17 Νοεμβρίου στο Τορίνο.

Ο 28χρονος Ρώσος (Νο.5) θα εμφανιστεί στη διοργάνωση για έκτη σερί χρονιά και θα προσπαθήσει να κερδίσει τον δεύτερο τίτλο του.

Ο κάτοχος ενός Grand Slam δεν έχει κερδίσει κάποιο τουρνουά φέτος, όμως ήταν φιναλίστ στο Australian Open και έφτασε στα ημιτελικά του Wimbledon.

Εκτός του Μεντβέντεφ, την πρόκριση για το ATP Finals έχουν εξασφαλίσει οι Γιάνικ Σίνερ, Κάρλος Αλκαράθ και Σάσα Ζβέρεφ, ενώ ο επόμενος που αναμένεται να περάσει είναι ο Τέιλορ Φριτζ.

Από εκεί πέρα, έχουμε τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε πλεονεκτική θέση και Κάσπερ Ρουντ-Αντρέι Ρούμπλεφ να θέλουν ακόμα δουλειά για να τα καταφέρουν. Καιροφυλακτούν οι Άλεξ Ντε Μινόρ, Τόμι Πολ, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, αλλά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που ακολουθεί λίγο πιο πίσω (στο Νο.12).

SDNA.GR

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ