Ο Χιμένεθ επιστρέφει έπειτα από έξι χρόνια και το άχαστο του Μασούντ!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 6:07 μμ Ενημερώθηκε 6:08 μμ
Ο Χιμένεθ επιστρέφει έπειτα από έξι χρόνια και το άχαστο του Μασούντ!
Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ επιστρέφει σε αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά το 2018 και το παιχνίδι της Α.Ε.Κ. με την Ντιναμό Κιέβου

Ο Ισπανός προπονητής των γαλαζοκιτρίνων ετοιμάζεται (και) για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στον αγώνα με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Conference League.

Το παιχνίδι στο ΓΣΠ είναι πολύ σημαντικό για τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη σε αυτή τη φάση μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής.

Ιδιαίτερο είναι το παιχνίδι και για τον ίδιο τον Χιμένεθ καθώς αποτελεί την επιστροφή του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά το 2018 και το παιχνίδι της Α.Ε.Κ. με την Ντινάμο Κιέβου. Στις 22/2/2018, η Ένωση ταξίδεψε στο παγωμένο Κίεβο για τον επαναληπτικό του 1-1 του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο των «32» του Europa League. Σ΄ένα ματς που πραγματικά η ομάδα του Χιμένεθ έχασε τα... άχαστα, έμεινε στο 0-0 και τελικά αποκλείστηκε αήττητη από την διοργάνωση. Το παιχνίδι σημάδεψε η χαμένη ευκαιρία του Μασούντ στο 51ο λεπτό όταν ο Ιρανός έστειλε την μπάλα από πολύ κοντά εκτός εστίας.

Έξι χρόνια μετά λοιπόν, ο Χιμένεθ θα δώσει το 16ο του παιχνίδι στην Ευρώπη με τον ΑΠΟΕΛ, πρώτο βεβαίως για το Conference League.

4988524974035159 γφφηδη

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ