Θρίλερ στο «Αφροδίτη» και φοβερή ανατροπή του Παφιακού επί της Ανόρθωσης

Δημοσιεύθηκε 10:38 μμ
Θρίλερ στο «Αφροδίτη» και φοβερή ανατροπή του Παφιακού επί της Ανόρθωσης

Μεγάλες συγκινήσεις επεφύλασσε το ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος βόλεϊ με τον Παφιακό να επικρατεί σε ένα απίθανο θρίλερ της Ανόρθωσης με 3-2 στην αίθουσα «Αφροδίτη» έπειτα από μεγάλη ανατροπή.

Η «Κυρία» προηγήθηκε με 2-0 σετ στην έδρα του αντιπάλου της καθώς και με 14-12 πόντους στο τάι-μπρεϊκ, χάνοντας δύο match points, με τον Παφιακό να ισοφαρίζει σε 14-14 κι ακολούθως τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο μέχρι που οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 19-17.

Τα σετ: 25-27, 22-25, 25-19, 25-16, 19-17

Θυμίζουμε ότι στα προηγούμενα αποτελέσματα της πρεμιέρας, η Νέα Σαλαμίνα πήρε την Παρασκευή (18/10) διπλό επί του ΑΠΟΕΛ με 3-0 στο «Λευκόθεο» ενώ το Σάββατο (19/10) η ΑΕΚ Καραβά επικράτησε με 3-2 της Αναγέννησης εντός έδρας. Ρεπό είχε η Ομόνοια.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ