ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Έναν βαθμό από την τριάδα η έβδομη ΑΕΛ

Δημοσιεύθηκε 21.10.2024
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Έναν βαθμό από την τριάδα η έβδομη ΑΕΛ

Ακόμη περισσότερο... συνωστισμό στις θέσεις Ευρώπης και εξάδας έφερε το τελευταίο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στο οποίο η ΑΕΛ πέρασε νικηφόρα από το στάδιο «Αμμόχωστος» επικρατώντας με 2-0 της Νέας Σαλαμίνας στο ντεμπούτο του Τσέντομιρ Γιανέφσκι στους ερυθρόλευκους, χάρη σε δύο γκολ στις καθυστερήσεiς.

Η ομάδα της Λεμεσού, που απείχε τρεις βαθμούς από την τρίτη θέση (στην οποία βρισκόταν η Ομόνοια), πλέον βρίσκεται στο -1 από τις τρεις ομάδες που βρίσκονται σε αυτήν, ενώ «έπιασε» στην έκτη θέση το τριφύλλι (που υποχώρησε σε αυτήν μετά την ήττα του από την ΕΝΠ) αν και τυπικά οι Λεμεσιανοί βρίσκονται στην έβδομη θέση.

Έτσι, μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις πέντε ομάδες που βρίσκονται από την τρίτη μέχρι την έβδομη θέση, κάτι που καταδεικνύει την ευκολία με την οποία μπορεί μια ομάδα να πέσει ή να ανέβει τρεις-τέσσερις θέσεις σε μια αγωνιστική (όπως συνέβη με την Ομόνοια).

Σε ό,τι αφορά τα χαμηλά διαζώματα, η Νέα Σαλαμίνα δεν μπόρεσε να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση καθώς με την πέμπτη διαδοχική της ήττα παρέμεινε στους τρεις βαθμούς.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και τη βαθμολογία:

4987790573780772 image

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ