«Ο Απόλλωνας χρειάζεται χρόνο, χωρίς να καταγράφει απώλειες»

Δημοσιεύθηκε 21.10.2024
«Ο Απόλλωνας χρειάζεται χρόνο, χωρίς να καταγράφει απώλειες»

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας 29Μ και τα αγωνιστικά νέα αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM.

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας 29Μ: «Ήταν μια σημαντική νίκη για μας μετά την απρόσμενη ήττα από την Καρμιώτισσα. Γενικά η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλή. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το επί μέρους μας σκόρ. Αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου. Πρέπει να κερδίσουμε για να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις ενόψει των διαδοχικών ντέρμπι που ακολουθούν. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και ο κάθε βαθμός είναι πάρα πολύ σημαντικός. Εννοείται ότι θα πρέπει να βελτιώσουμε κατά πολύ την παρουσία μας και να μεγαλώσουμε τα καλά μας διαστήματα. Ο Απόλλων χρειάζεται χρόνο αλλά εννοείται χωρίς να καταγράφει απώλειες».

Για τον Ντ’ Αλμέιδα: «Έγινε αλλαγή για λόγους ξεκούρασης».

Αν θα προλάβει την Ομόνοια Αραδίππου ο Σπόλιαριτς: «Θα δούμε τις επόμενες μέρες, θα δούμε πόσα κομμάτια από το κανονικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει».

Για τους Μάρκες και Ντιόν: «Ο Μάρκες θα μπει αυτή τη βδομάδα στο γήπεδο μόνος. Θα είναι ωφέλιμη για τον ίδιο και η επόμενη διακοπή. Για τον Ντιόν είναι πολύ καλύτερα τα νέα από το Βέλγιο».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ