Δεν κάνει για την ώρα... δώρα η Πάφος

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 21.10.2024
Δεν κάνει για την ώρα... δώρα η Πάφος

Δεν είναι ότι νικάει. Το κάνει με πειστικό τρόπο η Πάφος FC και διαθέτει ίσως το πληρέστερο έμψυχο δυναμικό, με τον έναν να καλύπτει τον άλλο και τις όποιες απουσίες υπάρχουν να μην κοστίζουν. H τεσσάρα επί της Καρμιώτισσας ήρθε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το σκορ, όμως όταν φόρτσαρε ήταν ισοπεδωτική και πέτυχε την 6η της νίκη στον φετινό μαραθώνιο, συνεχίζοντας αήττητη.

Δείχνει αποφασισμένη η Πάφος φέτος και δεν κάνει για την ώρα... δώρα με μικρομεσαίες ομάδες, όπως πράττουν οι συνδιεκδικητές της. Δεν είναι όμως ότι σκοράρει 2,5 περίπου ανά παιχνίδι (έφθασε τα 19) αλλά και ότι αμυντικά έχει γίνει πιο συμπαγής. Δέχθηκε μόλις τέσσερα γκολ και σε τρία κράτησε ανέπαφη την εστία.

Αφήνει στην άκρη το πρωτάθλημα και επικεντρώνεται στη μάχη της Πέμπτης με τη Χάιντενχαϊμ για τη 2η στροφή της League Phase του Conference. Ξεκίνησε ιδανικό με διπλό επί της Πετροκούμπ και με ενδεχόμενη νίκη θα βάλει γερή υποψηφιότητα για πρόκριση. Το θετικό για τον Καρσέδο είναι πως δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ