AΠΟΕΛ: Απλά, λιτά και πάρα πολύ ωραία!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 21.10.2024
AΠΟΕΛ: Απλά, λιτά και πάρα πολύ ωραία!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι σαφέστατα ήταν το φαβορί απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου, όπως όμως ήταν και με Εθνικό και Ομόνοια 29ης Μαΐου, παιχνίδια στα οποία έχουν απώλειες στα προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η διαφορά αυτή τη φορά ήταν ότι οι πρωταθλητές είχαν το σωστό πλάνο και την απαραίτητη σοβαρότητα για να πετύχoυν τον σκοπό τους, μετατρέποντας το παιχνίδι σε υγιεινό περίπατο. Απέδειξαν δηλαδή και στην πράξη ότι ήταν το αφεντικό και δεν θα άφηναν σε καμία περίπτωση την αξιόμαχη αντίπαλό τους να διευρύνει το σερί με τις καλές εντυπώσεις που κέρδισε μέχρις στιγμής στη σεζόν.

Αφυπνίζονται

Το παιχνίδι ενδεχομένως να αποτελέσει και εφαλτήριο αφύπνισης για κάποιους σημαντικούς παίκτες της ομάδας. Για παράδειγμα, οι Μαρκίνιος και Εντονγκαλά έδειξαν σημάδια των δυνατοτήτων τους που στην περσινή περίοδο τους κατέστησαν εκ των πρωταγωνιστών, στην πορεία για επιστροφή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επιπλέον, σημαντικό ότι δούλεψαν άριστα και οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο Μανόλο Χιμένεθ, έστω και αν στο σημείο που έγιναν είχε ήδη κριθεί το παιχνίδι. Εξάλλου, δύο από τους παίκτες που εισήλθαν ως αλλαγή βρήκαν δίχτυα. Ο λόγος για τους Ντράζιτς και Κόρμπους. Για τον πρώτο ήταν και το παρθενικό του με τη φανέλα των γαλαζοκιτρίνων και στον Αρχάγγελο αισιοδοξούν ότι αυτό θα του προσφέρει και την ψυχολογία για να αναπτύξει καλύτερη επαφή με τα δίχτυα στη συνέχεια. Πρώτο γκολ με τον ΑΠΟΕΛ πέτυχε και ο Τεχέρα, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη. Τα άλλα δυο γκολ σημείωσαν συνήθεις ύποπτοι, δηλαδή ο Μαρκίνιος και ο Ελ Αραμπί.

Ευρωπαϊκή στροφή

Όπως επεσήμανε και ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τον αγώνα, η νίκη αυτή γιορτάστηκε μόνο το Σάββατο το βράδυ. Ήδη έγινε στροφή στην επόμενη υποχρέωση. Στο ημερολόγιο είναι σημειωμένο το ερχόμενο ματς απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα, για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για τους ομίλους του Conference League. Γενικότερα, είναι μία περίοδος συνεχόμενων αγώνων για τους πρωταθλητές, αφού μετά από αυτόν τον αγώνα θα παίξει κατά σειρά με Ανόρθωση (28/10), Απόλλωνα (02/11), Φιορεντίνα (07/11) και ΑΕΛ (10/11).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ