Γκούλα: «Η ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να σας κάνει περήφανους»

Δημοσιεύθηκε 1:17 μμ
Γκούλα: «Η ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να σας κάνει περήφανους»
Ο Αντριάν Γκούλα προέβη δηλώσεις στο περιοδικό του Απόλλωνα για τον σημερινό αγώνα πρωταθλήματος με την Ομόνοια 29Μ.

Αρχικά ο Σλοβάκος τεχνικός μίλησε για την διακοπή του πρωταθλήματος και πόσο βοήθησε την ομάδα του να ανασυνταχτεί μετά από τους πολλούς τραυματισμούς. Μίλησε για τον νεαρό ποδοσφαιριστή από της ακαδημίες ο οποίος πήρε το βάπτισμα του πυρός και έκανε προπόνηση με την πρώτη ομάδα. Έπειτα μίλησε για το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Ομόνοια 29Μ και τέλος τόνισε τη σημασία που δίνει η στήριξη του κόσμου της ομάδας και πώς οι γαλάζιοι θα παίξουν γι' αυτούς σήμερα.

Αναλυτικά:

«Η διακοπή λόγω των διεθνών υποχρεώσεων μας έδωσε την ευκαιρία να ανασυνταχθούμε μετά την τελευταία απρόσμενη ήττα και να προετοιμαστούμε καλύτερα για τα επόμενα παιχνίδια.

Παρά το ότι προτιμώ να παίζουμε αμέσως μετά από ήττα για να επαναφέρουμε τη νοοτροπία νικητή και την αυτοπεποίθηση, αυτή τη φορά η διακοπή μας έδωσε χρόνο να επιστρέψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές.

Επικεντρωθήκαμε στην αποκατάσταση των παικτών που επέστρεψαν από τραυματισμούς και βελτιώσαμε τις τακτικές μας, ιδιαίτερα στις μεταβάσεις και τις στημένες φάσεις. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε ξανά στη διάθεσή μας σημαντικούς παίκτες όπως οι Μαλεκκίδης, Κολ, Ζμέρχαλ, Σαγάλ και Μπολί, οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα μας.

Επίσης, ο νεαρός Παναγιώτης Γκόρντον Χαραλάμπους από την ακαδημία μας είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στις προπονήσεις, κάτι που αποτελεί μεγάλο κέρδος τόσο για εκείνον όσο και για την ομάδα. Λόγω των πολλών απουσιών που είχαμε στις προπονήσεις, είχαμε ανάγκη από εξτρέμ. Τον γνώριζα από την προετοιμασία και μετά από παρότρυνση και εισήγηση του προπονητή του (Περικλή Μουστάκα) αλλά και του Γιώργου Βασιλείου, ήταν μαζί μας για να μας βοηθήσει στις προπονήσεις. Πιστεύω ότι η εμπειρία αυτή θα τον βοηθήσει για το μέλλον. Χρειάζεται χρόνο.

Στο επικείμενο παιχνίδι με την Ομόνοια 29 Μαΐου, θα αγωνιστούμε με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλός μας θα ακολουθήσει μια αμυντική στρατηγική. Εμείς, όμως, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να παίξουμε με μεγαλύτερο ρίσκο και να κρατήσουμε τον έλεγχο της μπάλας, βελτιώνοντας την ακρίβεια στις επιθετικές μας κινήσεις.

Αν και δεν θα έχετε τη δυνατότητα να είστε στο γήπεδο λόγω της τιμωρίας της έδρας μας, γνωρίζουμε ότι θα είστε νοητά μαζί μας. Η ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να σας κάνει περήφανους, παλεύοντας για τη νίκη και επιδεικνύοντας τη σωστή αντίδραση μετά από την προηγούμενη ήττα.

Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη στήριξή σας.»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ