Όλα τα φώτα στην Λάρνακα

Δημοσιεύθηκε 20.10.2024 Ενημερώθηκε 20.10.2024
Όλα τα φώτα στην Λάρνακα
Δεσπόζει το ντέρμπι σήμερα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ανόρθωση για το πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Stoiximan Cyprus League.

Οι δύο ομάδες έρχονται από θετικά αποτελέσματα πριν την διακοπή του πρωταθλήματος και έτσι θέλουν να συνεχίσουν. Ένας αγώνας όπου η νίκη δίνει κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς, οι δύο μεριές θα την ψάξουν με νύχια και με δόντια για τους δικούς τους λόγους.

Οι κιτρινοπράσινοι έχουν 10 βαθμούς 9 πίσω από την κορυφή και σε πιθανή απώλεια βαθμών το συγκρότημα του Χένιν Μπεργκ απομακρύνεται και άλλο από το ρετιρέ της βαθμολογίας. Ένα επιπλέον κίνητρο για τους Λαρνακείς είναι να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη για φέτος στην ΑΡΕΝΑ. Η τελευταία νίκη της ομάδας για το πρωτάθλημα στο σπίτι της ήταν στις 21 Απριλίου απέναντι στην Ομόνοια. Τέλος η ΑΕΚ θα επιδιώξει το τρίποντο για να συνεχίσει μια καλή παράδοση που έχει κτίσει απέναντι στην Ανόρθωση τα τελευταία χρόνια στο γήπεδο της.

Στην αντίπερα όχθη το συγκρότημα του Γιαννάκη Οκκά θέλει την νίκη για να σταματήσει αυτή τη παράδοση. Η Ανόρθωση και επίσημα έχει μπει σε νέα εποχή όσο αφορά το διοικητικό, θέλοντας να ρίξει μαύρη πέτρα στο πρόσφατο παρελθόν της ομάδας και να κάνει μια καινούρια αρχή με στόχους και φιλοδοξίες. Η πιθανή νίκη σήμερα δεν δίνει μόνο τρεις βαθμούς όπως προαναφέραμε αλλά και ένα ψυχολογικό αβαντάζ για το επερχόμενο πρόγραμμα της ομάδας και ίσως ξεκινήσει και γλυκοκοιτάζει τον στόχο της εξάδας.

Αλέξανδρος Βανέζος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ