«Ξέρουμε πόσο μεγάλο είναι το ΑΠΟΕΛ - Δεν βλέπω το διαβατήριο του παίκτη»

Δημοσιεύθηκε 19.10.2024
«Ξέρουμε πόσο μεγάλο είναι το ΑΠΟΕΛ - Δεν βλέπω το διαβατήριο του παίκτη»

Οι δηλώσεις από τον Μανόλο Χιμένεθ μετά το νικηφόρο ντεμπούτο – με 5-0 επί της Ομόνοιας Αραδίππου – στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Η αρχική του δήλωση: «Είμαι ευτυχισμένος για το αποτέλεσμα, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά να δουλευτούν. Μπορεί να γιορτάζουμε τη νίκη, όμως από αύριο θα επαναφέρουμε την ομάδα για τον αγώνα της Πέμπτης. Εγώ είμαι πολύ λίγο χρόνο στην ομάδα, σήμερα κέρδισαν οι παίκτες».

Για το που χρειάζεται βελτίωση ο ΑΠΟΕΛ: «Πριν από το πρώτο γκολ χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, αυτό θα πρέπει να το δουλέψουμε για να βελτιωθούμε».

-Για το στόχο: «Στην καριέρα μου πάντοτε ήμουν σε ομάδες που διεκδικούσαν το πρωτάθλημα. Θα πάμε για τον τίτλο με τους παίκτες που έχουμε, θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ξέρουμε πόσο μεγάλο είναι το ΑΠΟΕΛ και πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα».

«Είναι πολύ σημαντικός ο σεβασμός από την πλευρά του προπονητή προς τους παίκτες . Αλλά πολύ σημαντικός είναι ο σεβασμός των παικτών προς τους παίκτες που δεν έπαιξαν λόγω απόφασης της τεχνικής ηγεσίας».

«Είμαι ένας προπονητής που δεν βλέπω την ταυτότητα ή το διαβατήριο του παίκτη. Αλλά προσέχω την απόδοση που έχουν στην καθημερινή τους δουλειά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να επιμηκύνουμε την καριέρα των ποδοσφαιριστών όσο μπορούμε και αυτό γίνεται με καθημερινή δουλειά. Σε όποια ομάδα ήμουν ένας από τους στόχους μου είναι να προωθώ νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ ωραίο μείγμα να υπάρχουν και τα δύο στοιχεία. Οι έμπειροι και οι νεαροί».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ