Υπερασπίστηκε τους παίκτες, πήρε την ευθύνη πάνω του ο Νταμπράουσκας

Δημοσιεύθηκε 19.10.2024
Υπερασπίστηκε τους παίκτες, πήρε την ευθύνη πάνω του ο Νταμπράουσκας

Πάνω του πήρε την ευθύνη για την ήττα από την Ένωση (σ.σ. που είναι η δεύτερη μετά από αυτή με τον Άρη) πήρε ο προπονητής της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας, μιλώντας στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα.

«Δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό για τους παίκτες μου σήμερα. Αυτό που πήγε λάθος ήταν ότι δεν σκοράραμε και η μπάλα δεν έμπαινε μέσα στα δίχτυα. Είναι πολύ άσχημο αποτέλεσμα και παίρνω εγώ όλη την ευθύνη δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου το επαναλαμβάνω» ανάφερε.

Στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου ανάφερε:

«Άσχημο αποτέλεσμα, δεν το περιμέναμε. Δεν φταίει κάποιος άλλος πέραν από τον εαυτό μου. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, κυριάρχησαν, κάναμε ευκαιρίες, κάναμε καλή δουλειά, αλλά δυστυχώς... δεχθήκαμε γκολ. Η ΕΝΠ σκόραρε ακριβώς το ίδιο γκολ όπως κόντρα στην Πάφο και έπρεπε να μην είχαμε αφήσει χώρο για το σουτ».

«Εγώ φταίω, φαίνεται δεν μπόρεσα να μεταφέρω τις πληροφορίες που έπρεπε στους παίκτες».

Αν φταίει η κούραση ή η υποτίμηση του αντιπάλου: «Απλά χάσαμε μπορεί να συμβεί δεν το θέλαμε σίγουρα και δεν φταίει κανένα γεγονός. Δεν υποτίμησα κανέναν αντίπαλο στην καριέρα μου για να το κάνω και σήμερα. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις περισσότερο τακτικά και αγωνιστικά για να παρουσιαστούμε καλύτερα».

Aν έπαιξε ρόλο το rotation: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι λάθος γιατί σήμερα παλέψαμε με ό,τι είχαμε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ