Νικητής στην… «κυπριακή» σκακιέρα, με σκόρερ πρώην «Κύπριο»

Δημοσιεύθηκε 19.10.2024
Νικητής στην… «κυπριακή» σκακιέρα, με σκόρερ πρώην «Κύπριο»

Ο Χουάν Φεράντο, πρώην τεχνικό της ΑΕΚ Λάρνακας, οδήγησε τον Πανσερραϊκό σε διπλό με 1-0 επί του Βόλου, στον πάγκο του οποίου βρίσκεται ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, πρώην προπονητής της Νέας Σαλαμίνας και του ΑΠΟΕΛ.

To γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε άλλος ένας που πέρασε από το κυπριακό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα ο Χεφτέ Μπεντακόρ που ήταν στην Πάφο προτού πάει στον Πανσερραϊκό τον περασμένο Ιανουάριο.

Σημειώνεται ότι o Iσπανός σκοράρει για τέταρτο σερί παιχνίδι, ενώ συνολικά είναι το πέμπτο φετινό του τέρμα.

Ο αγώνας ήταν για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ