Πάντα πρώτη η Λειψία, σπουδαία νίκη με ανατροπή η Λεβερκούζεν

Δημοσιεύθηκε 19.10.2024
Πάντα πρώτη η Λειψία, σπουδαία νίκη με ανατροπή η Λεβερκούζεν
Στην κορυφή της Bundesliga θα παραμείνει η Λειψία και μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής.

Στην κορυφή της Bundesliga θα παραμείνει η Λειψία και μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε επικράτησε σχετικά εύκολα στο Μάιντς με 2-0 της τοπικής ομάδας, χάρη σε γκολ των Σίμονς και Ορμπαν από το πρώτο ημίχρονο, παραμένει αήττητη και έφτασε τους 17 βαθμούς. Το αν θα είναι μόνη πρώτη ή όχι, θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της Μπάγερν, που φιλοξενεί λίγο αργότερα τη Στουτγκάρδη.

Σε απόσταση... βολής (-3) από την κορυφή παραμένει η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν, η οποία, αν και βρέθηκε να χάνει στο ξεκίνημα από πέναλτι του Μάρμους, νίκησε 2-1 την Αϊντραχτ στην «Μπάι Αρένα» και την ξεπέρασε στη βαθμολογία. Ο Αντριχ ισοφάρισε γρήγορα για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο και ο Μπονιφέις πέτυχε το νικητήριο γκολ της Μπάγερ στο 72΄.

Προσωρινά δεύτερη -πάνω από τη Μπάγερν- ανέβηκε η Φράιμπουργκ, που «καθάρισε» με τρία γκολ από το α΄ ημίχρονο την Αουγκσμπουργκ (3-1). Ο Δημήτρης Γιαννούλης αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο για τους ηττημένους, που παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. «Ανάσα» πήρε η Χοφενχάιμ, η οποία νίκησε 3-1 την ουραγό Μπόχουμ, με τον τερματοφύλακα Μπάουμαν να αποκρούει στο 89΄ πέναλτι του Ντάσνερ, πριν διαμορφώσει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις ο Ταμπάκοβιτς, ενώ η Γκλάντμπαχ επικράτησε 3-2 της Χαϊντενχάιμ και βελτίωσε τη βαθμολογική της θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 7ης αγωνιστικής και η βαθμολογία στην Bundesliga έχουν ως εξής:

Ντόρτμουντ-Ζανκτ Πάουλι 2-1

(43΄ Μπενσεμπαϊνί, 83΄ Γκιρασί - 78΄ Σμιθ)

Γκλάντμπαχ-Χαϊντενχάιμ 3-2

(22΄ Ιτακούρα, 62΄, 75΄πεν. Κλάιντινστ - 12΄ Σιένζα, 80΄πεν. Πιέρινγκερ)

Μάιντς-Λειψία 0-2

(20΄ Σίμονς, 37΄ Ορμπαν)

Φράιμπουργκ-Άουγκσμπουργκ 3-1

(34΄ Γκρίφο, 37΄ Λίνχαρτ, 45+1΄ Γκίντερ - 65΄ Τιτς)

Χοφενχάιμ-Μπόχουμ 3-1

(11΄ Κράμαριτς, 64΄ Μπούλτερ, 90+3΄ Ταμπάκοβιτς) - 76΄ Γκαμπόα)

Λεβερκούζεν-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

(25΄ Αντριχ, 72΄ Μπονιφέις - 16΄πεν. Μάρμους)

Μπάγερν Μονάχου-Στουτγκάρδη 19:30

Χόλσταϊν Κίελ-Ουνιόν Βερολίνου 20/10

Βόλφσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 20/10

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)

Λειψία 17

Φράιμπουργκ 15

Μπάγερν Μονάχου 14 -6αγ.

Λεβερκούζεν 14

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 13

Ντόρτμουντ 13

Ουνιόν Βερολίνου 11 -6αγ.

Στουτγκάρδη 9 -6αγ.

Χαϊντενχάιμ 9

Γκλάντμπαχ 9

Μάιντς 8

Βέρντερ Βρέμης 8 -6αγ.

Βόλφσμπουργκ 7 -6αγ.

Χοφενχάιμ 7

Άουγκσμπουργκ 7

Ζανκτ Πάουλι 4

Χόλσταϊν Κίελ 2 -6αγ.

Μπόχουμ 1

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ