Έξαλλος ο Πακετά με τις διαρροές από την F.A.

Δημοσιεύθηκε 9:51 μμ
Έξαλλος ο Πακετά με τις διαρροές από την F.A.

Απογοητευμένος ο Λούκας Πακετά ο οποίος ζητάει από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) να διεξάγει μια “ενδελεχή έρευνα” για τη διαρροή πληροφοριών.

Ο Λούκας Πακετά έχει ζητήσει από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) να διεξάγει μια “ενδελεχή έρευνα” για τη διαρροή πληροφοριών, τις οποίες ισχυρίζεται ότι είναι “ψευδείς” σχετικά με την υπόθεσή του για υποτιθέμενες παραβιάσεις των κανόνων στοιχηματισμού.

Τον Μάιο, ο μέσος της Γουέστ Χαμ κατηγορήθηκε από την FA για ανάρμοστη συμπεριφορά σχετικά με κίτρινες κάρτες που έλαβε σε αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ. εναντίον της Λέστερ Σίτι στις 12 Νοεμβρίου 2022, της Άστον Βίλα στις 12 Μαρτίου 2023, της Λιντς Γιουνάιτεντ στις 21 Μαΐου 2023 και της Μπόρνμουθ στις 12 Αυγούστου 2023.

Ο Πακετά αρνείται όλες τις κατηγορίες, αλλά αν κριθεί ένοχος, ενδέχεται να τιμωρηθεί με ισόβιο αποκλεισμό. Ο διεθνής Βραζιλιάνος πιστεύει ότι οι «ψευδείς και παραπλανητικές» αναφορές για την υπόθεσή του μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τις πιθανότητές του να λάβει δίκαιη ακρόαση.

Σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε: «Είμαι απογοητευμένος και αναστατωμένος που διάβασα πρόσφατα παραπλανητικά και ανακριβή άρθρα στον Τύπο, που δημοσιεύτηκαν τόσο στην Αγγλία όσο και στη Βραζιλία, τα οποία ισχυρίζονται ότι αποκαλύπτουν πληροφορίες για την υπόθεσή μου. Μερικές από αυτές τις πληροφορίες είναι εντελώς ψευδείς και φαίνεται να στοχεύουν στο να υπονομεύσουν τη θέση μου.

Η ακρόαση του Πακετά είναι προγραμματισμένη για το επόμενο έτος. Ο παίκτης, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2027, με δυνατότητα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο, παραμένει διαθέσιμος για τη Γουέστ Χαμ, έχοντας αγωνιστεί και στους επτά αγώνες πρωταθλήματος φέτος.

«Επικεντρώνεται στο να είναι έτοιμος να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα», δήλωσε ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Χουλέν Λοπετέγκι, τον περασμένο μήνα. «Η συμπεριφορά και η δουλειά μας μαζί του είναι κανονικές. Δείχνει καλή νοοτροπία και είναι συγκεντρωμένος, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο στο παρελθόν, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπω τον παίκτη να είναι συγκεντρωμένος και ήρεμος σχετικά με την κατάσταση. Προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο. Έχει συμβόλαιο και το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να παίζει και να προπονείται καλά. Τον ενθαρρύνουμε να το κάνει αυτό».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ