Επέκτεινε τη συνεργασίας της με τον Μπερν η Νιούκαστλ

Δημοσιεύθηκε 7:27 μμ
Επέκτεινε τη συνεργασίας της με τον Μπερν η Νιούκαστλ

Η Νιούκαστλ αποφάσισε την επέκταση της συνεργασίας της με τον διεθνή Άγγλο αμυντικό Νταν Μπερν.

Η Νιούκαστλ ενεργοποίησε την επέκταση στο συμβόλαιο του Νταν Μπερν, πράγμα που σημαίνει ότι ο αμυντικός θα παραμείνει στην ομάδα της Τάινσαϊντ και μετά το τέλος της σεζόν.

Τον Οκτώβριο του 2023, ο 32χρονος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25, αλλά αυτό περιείχε επιλογή για επέκταση τουλάχιστον για μία ακόμα χρονιά.

Από τότε που εντάχθηκε στην αγαπημένη του ομάδα από την Μπράιτον για 13 εκατομμύρια λίρες (16,9 εκατομμύρια δολάρια) τον Ιανουάριο του 2022, κατά την πρώτη μετεγγραφική περίοδο μετά την εξαγορά, ο Μπερν έχει γίνει αναντικατάστατος στην ομάδα του Έντι Χάου.

Έχοντας βοηθήσει στη σωτηρία της Νιούκαστλ από τον υποβιβασμό ως κεντρικός αμυντικός, έπαιξε κυρίως ως αριστερός μπακ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-23, οδηγώντας την ομάδα του στην τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ και στην πρόκριση στο Champions League, καθώς και στον τελικό του Carabao Cup. Ο Μπερν σημείωσε γκολ εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν στη διάσημη νίκη με 4-1 στο Σεντ Τζέιμς Παρκ τον περασμένο χρόνο.

Από τότε που ο Σβεν Μπότμαν υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου τον Μάρτιο, ο Μπερν επέστρεψε να παίζει ως κεντρικός αμυντικός και διαπρέπει, σχηματίζοντας μια ισχυρή συνεργασία με τον Φαμπιάν Σαρ.

Ο Μπερν έχει κάνει 112 εμφανίσεις για τη Νιούκαστλ και είναι μέλος της ηγετικής ομάδας των παικτών ως αντι-αρχηγός.

Πρόκειται να αγωνιστεί εναντίον της πρώην ομάδας του, Μπράιτον, στο Σεντ Τζέιμς Παρκ αύριο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ