Θέλει να το πάρει... αλλιώς

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ Δημοσιεύθηκε 3:42 μμ
Θέλει να το πάρει... αλλιώς
Το δεύτερο διπλό της σε τρία παιχνίδια θα ψάξει η ΑΕΛ στο ματς της ερχόμενης Δευτέρας (21/10, 19:00) με τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Αμμόχωστος», ώστε να παραμείνει σε επαφή με το γκρουπ των προπορευόμενων.

Η ομάδα της Λεμεσού είχε την τελευταία διετία κάκιστες επιδόσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια της και προσδοκά αυτή τη σεζόν να το πάρει... αλλιώς, καθώς είναι αυτονόητο πως, για να έχει μία καλή σεζόν, απαιτείται να παίρνει τρίποντα και μακριά από τη Λεμεσό, με σαφώς μεγαλύτερη συχνότητα από όσο το έπραττε τις περασμένες δύο αγωνιστικές περιόδους, στις οποίες είχε υπερδιπλάσιο αριθμό ηττών εν συγκρίσει με τις νίκες της, στους εκτός έδρας αγώνες της.

Πιο συγκεκριμένα, τη σεζόν 2023/24 είχε σε 20 απόπειρες μόλις πέντε νίκες έναντι 11 ηττών (τέσσερις ισοπαλίες), ενώ την προηγούμενη κατέγραψε (σε επίσης 20 εκτός έδρας ματς) τέσσερις νίκες έναντι δέκα ηττών (έξι ισοπαλίες).

Στην τρέχουσα σεζόν, ξεκίνησε με διπλό επί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου (4-2) κι ακολούθησε η ήττα από την Ομόνοια (3-1), με τους γαλαζοκίτρινους να σκοπεύουν κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα να... φτάσουν στο «2-1». Ενόψει του αγώνα της Δευτέρας ο Κρις Κόλμαν δεν υπολογίζει στους Κέτσκες (τιμωρημένος) και Παπαφώτη (τραυματίας), ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τρισκόφσκι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ