Στέλνουν Jodel Dossou στην Ομόνοια!

Δημοσιεύθηκε 12:12 μμ
Στέλνουν Jodel Dossou στην Ομόνοια!
Δημοσίευμα του 229foot.com στέλενει τον 32χρονο ακραίο επιθετικό στην Κύπρο και την Ομόνοια. Μάλιστα όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ντοσού είναι γεννημένος στο Μπενίν και μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης παρόλο που τα περισσότερα του ματς τα έκανε ως δεξί winger.

Η τελευταία του ομάδα ήταν η γαλλική Σοσό ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Κλερμόν, Βαντούζ, Λουστεάνου και Σάλτσμπουργκ.

Το ρεπορτάζ του 229foot αναφέρει: «Ο Ζοντέλ Ντοσού, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη γαλλική Σοσό, είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα εντός της Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα, θα επιλέξει την Ομόνοια Λευκωσίας ως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το 229foot, ο επιθετικός από το Μπενίν έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο που ανήκει στους κορυφαίους του κυπριακού πρωταθλήματος. Για τον 32χρονο επιθετικό, αυτή η μεταγραφή θα μπορούσε να αποτελέσει το επόμενο «βήμα» στην καριέρα του, έπειτα από μια δύσκολη περίοδο στη Γαλλία. Με την εμπειρία του, μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στην προσπάθεια της Ομόνοιας για επιτυχίες σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Η χρηματιστηριακή αξία του Ντοσού υπολογίζεται στις 300.000 ευρώ, ενώ στη Σοσό λάμβανε ετήσιο μισθό 490.000 ευρώ, γεγονός που υπογραμμίζει την εμπειρία και την ποιότητά του».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ