Παίρνει το χρίσμα ο Πραστίτης

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 8:32 πμ Ενημερώθηκε 8:34 πμ
Παίρνει το χρίσμα ο Πραστίτης
Σε… νέα εποχή μπαίνει από σήμερα Παρασκευή η Ανόρθωση. Αν και η αλήθεια είναι πως, με όσα συνέβησαν στην «Κυρία» το τελευταίο τετράμηνο στο διοικητικό μέτωπο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο. Εντούτοις όμως αυτή τη φορά φαίνεται να είναι πιο ομαλοποιημένα τα πράγματα.

Απόψε λοιπόν (17:30), είναι προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Κυριάκος Πραστίτης θα παρουσιάσει στα μέλη το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και ακολούθως αυτά θα αποφασίσουν αν θα το εγκρίνουν ή όχι. Η λογική λέει πως αυτό θα γίνει μιας και ο κ. Πραστίτης δείχνει διάθεση να οδηγήσει την Ανόρθωση σε καλύτερες μέρες, κάτι που ασφαλώς θέλει και όλος ο κόσμος. Και φαίνεται και μέσα από τις αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού δείχνει πως έχει απήχηση.

Απλώς να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, αυτοί που δεν έχουν εξοφλημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον σύλλογο για το 2024 δεν δικαιούνται να παρευρίσκονται στη συνέλευση, η οποία χαρακτηρίζεται πολύ σημαντική.

Ουσιαστικά ξεκινά μία νέα αρχή ο σύλλογος και οι προκλήσεις θα είναι και πάλι πολλές, ειδικά στο οικονομικό μέτωπο.

Ίσως με τους ίδιους

Οι όποιες εξελίξεις προκύπτουν με το διοικητικό δεν πρέπει να επηρεάσουν το αγωνιστικό κομμάτι. Η Ανόρθωση πήγε στη διακοπή με καλή ψυχολογία αφού σε τρία ματς με Ομόνοια, Εθνικό και Νέα Σαλαμίνα μάζεψε εφτά βαθμούς. Γενικά έδειξε να έχει καλά πατήματα. Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα αφού θα έχει να δώσει συνεχόμενα ντέρμπι. Αρχής γενομένης από τη μεθαυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην «Αρένα». Μία πολύ δύσκολη αποστολή, όμως ο Οκκάς και οι παίκτες του δείχνουν αποφασισμένοι να σπάσουν την κατάρα 14 αγώνων στους οποίους δεν κέρδισαν τους κιτρινοπράσινους.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, δεν αναμένεται να υπάρξουν θεαματικές διαφοροποιήσεις. Άλλωστε το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα δείχνει πως κάτι δούλεψε καλά και, άρα, δεν υπάρχει λόγος για αλλαγές. Ίσως λοιπόν παρουσιαστεί με τους ίδιους η Ανόρθωση, παρόλο που είναι διαθέσιμοι πλέον οι Αντρέ Τεϊσέιρα και Ματίας Σπόλιαριτς.

MVP o Στέφανος

H παρουσία του Στέφανου Χαραλάμπους κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα τον ανέδειξε ως Novibet MVP του αγώνα. Ο Κύπριος μέσος ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή στο 62ο λεπτό. Ωστόσο, το χρονικό διάστημα που έπαιξε ήταν αρκετό και ψηφίστηκε από τους φίλους της «Κυρίας» ως ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης. Παρόλο που δεν σκόραρε, ήταν καταλυτική η παρουσία του και παρέλαβε το βραβείο του από τον κύριο χορηγό της Ανόρθωσης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ