Προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στη φάση των «32» ο Παφιακός

Δημοσιεύθηκε 11:42 μμ Ενημερώθηκε 17.10.2024 12:45 πμ
Προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στη φάση των «32» ο Παφιακός
Με πανηγυρικό τρόπο ο Kuutio Homes Παφιακός προκρίθηκε στη φάση των 16 Finals (φάση των 32) του CEV Cup Ανδρών...

Μπροστά σε 420 οπαδούς του, κέρδισε στην Αίθουσα ΑΦΡΟΔΙΤΗ στην Πάφο την OK Napredak Ozdak από τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη και ολοκλήρωσε την πρόκριση με εμφατικό τρόπο και δυο νίκες.

Στο πρώτο σετ η ομάδα του Γιώργου Πλατρίτη που είχε στη διάθεσή του τον Νικόλα Ελευθερίου προηγήθηκε με 21-14 και σε 32’ κέρδισε 25-18 ανοίγοντας το σκορ. Η πρόκριση πλησίασε ακόμα περισσότερο στο δεύτερο σετ όταν ο Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ ανέτρεψε το 17-21 των Βόσνιων και με τη βοήθεια του κόσμου κέρδισε 25-22 σε 30΄’ γράφοντας το 2-0 σετ.

Η μεγάλη επιτυχία σφραγίστηκε στο τρίτο σετ όταν οι ‘μπλε’ επικράτησαν 25-16 σε 25’, αφού κυριάρχησαν στο σετ (16-11, 21-12). Κορυφαίος της παφιακής ομάδας ήταν ο αρχηγός Boyan Yordanov με 15 πόντους, ενώ πάρα πολλές βοήθειες πρόσφεραν οι Νικόλας Ελευθερίου και Tomas Rodriquez με 10 πόντους.

Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Γ. ΠΛΑΤΡΙΤΗΣ): Araya 03, Στρουκάρεβιτς 07, Ελευθερίου 10, Προδρόμου 05, Yordanov 15, Rodriquez 10 - Λίμπερο: Στ.. Σαββίδης (54% υποδοχή - 31% άριστες) - Aλλαγές: Wagner, Α. Σαββιδης, Σκορδής

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ