Μετρά αντίστροφα ο Τέτουρ

Δημοσιεύθηκε 9:49 μμ
Μετρά αντίστροφα ο Τέτουρ

Άτυχος ο Ντάνιελ Τέτουρ, άτυχος και ο Εθνικός που στερείται τις υπηρεσίες του. Ο 29χρονος Τσέχος μέσος στάθηκε άτυχος με σοβαρό τραυματισμό στην προετοιμασία και μέχρι τώρα δεν φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού. Ο Τσέχος μέσος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και αναμένεται, αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο, να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα σε δύο εβδομάδες. Βέβαια λόγω της μακράς απουσίας θα χρειαστεί και χρόνο να ανακτήσει ρυθμό και να δείξει την αξία του. Να σημειωθεί πως ο Τέτουρ αποτέλεσε απόκτημα του καλοκαιριού για να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.

Δουλειά για Άρη

Άπαντες στο Δασάκι ρίχτηκαν με τα μούτρα στη δουλειά για να κτυπήσουν το εντός έδρας κυριακάτικο παιχνίδι (16:30) με τον Άρη. Η συντριβή από την ΑΕΛ ταρακούνησε όλους στο Δασάκι. Γι΄ αυτό και ο προπονητής Νταβίντ Μπαντία και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν καλό αποτέλεσμα με τον Άρη για να «σβήσουν» την συντριβή από την ΑΕΛ. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Οφόρι και οι τραυματίες Τέτουρ και Χριστοφή.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ