Δύο σερί που πρέπει να τερματίσει

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 7:52 μμ
Δύο σερί που πρέπει να τερματίσει

Oι εντός έδρας νίκες επί Ομόνοιας και Νέας Σαλαμίνας, έφεραν μία νότα αισιοδοξίας στην Ανόρθωση, η οποία ωστόσο με δύο νίκες και άλλες δύο ισοπαλίες είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Έτσι, λοιπόν, χρειάζεται νικηφόρο σερί, παρόλο που μπροστά της έχει ένα... βουνό να ανέβει. Όμως, τώρα είναι που πρέπει να ξεκινήσει τις... υπερβάσεις. Αρχής γενομένης από τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στην «Αρένα» την προσεχή Κυριακή.

Σε ένα γήπεδο που μέτρησε για τελευταία φορά διπλό τη σεζόν 2019-20. Τότε, με τους Οκριασβίλι και Καλτσά είχε… αποδράσει με 1-2. Έκτοτε ακολούθησαν εφτά παιχνίδια στα οποία έχασε στα τέσσερα και έφερε στα άλλα τρία ισοπαλία και γενικά είναι ένα γήπεδο που δεν της... πάει. Ωστόσο, η Ανόρθωση απέναντι στην ΑΕΚ αγνοεί τη νίκη εδώ και δεκατέσσερα ματς (οκτώ ήττες, έξι ισοπαλίες), αφού ούτε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» καταφέρνει να πάρει τη νίκη τα τελευταία χρόνια. Η τελευταία ήταν τον Νοέμβριο του 2020 με τον Αρτυματά. Ουσιαστικά αποτελεί τον κακό της δαίμονα.

Είναι λοιπόν δύο αρνητικά σερί που «πρέπει» να τα τερματίσει και αν το πράξει, θα αποκτήσει τόσο βαθμολογική ώθηση όσο και ψυχολογική. Μέσα από τέτοια ματς έχει πολύ περισσότερα να κερδίσει πέραν των τριών βαθμών. Ο προπονητής Γιάννος Οκκάς θα έχει αυξημένες επιλογές, αφού πλέον προπονούνται κανονικά οι Σπόλιαριτς και Τεϊσέιρα. Εκτιμάται πως θα γίνουν και κάποιες διαφοροποιήσεις στην αρχική ενδεκάδα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ