Διεθνείς... χαρτί και καλαμάρι

Δημοσιεύθηκε 3:19 μμ Ενημερώθηκε 3:22 μμ
Διεθνείς... χαρτί και καλαμάρι

Eνημέρωση από την Ομόνοια για τη δράση των διεθνών! Αναλυτικά:

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Κούσουλος, Παναγιώτου, Λοϊζου και Χαραλάμπους αγωνίστηκαν στις ήττες από Ρουμανία (3-0) και Κόσοβο (0-3) για το Nations League. Οι τρεις πρώτοι ξεκίνησαν βασικοί τον αγώνα με τη Ρουμανία, με τον Χάμπο να αντικαθιστά τον Κούσουλο στο ημίχρονο. Στον αγώνα με το Κόσοβο βασικοί ήταν οι Λοϊζου και Χάμπος.

ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

Ο Στέφαν Γιόβετιτς ήταν βασικός στην ήττα από την Τουρκία με 1-0, ενώ έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο στην ήττα από την Ουαλία με το ίδιο σκορ. Οι αγώνες ήταν στο πλαίσιο του Nations League.

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ

Ο Ανδρέας Νικολάου ήταν βασικός στη φιλική ήττα με αντίπαλο το Ισραήλ με 3-0, ενώ στο δεύτερο φιλικό με το Ισραήλ που έληξε 1-1, έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο για 32′.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ21

Ο Φώτης Κίτσος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο φιλικό με την Σλοβακία, ενώ πέρασε ως αλλαγή στο 78′ στην ήττα με 3-2 από την Κροατία για τα προκριματικά του EURO Κ21.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ