Χαμογελάει… επιθετικά και αυτό ικανοποιεί τον Κόλμαν

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 5:16 μμ Ενημερώθηκε 5:17 μμ
Χαμογελάει… επιθετικά και αυτό ικανοποιεί τον Κόλμαν
Η ΑΕΛ πήγε στη διακοπή του πρωταθλήματος με πεντάρα επί του Εθνικού και έφτασε σε διψήφιο αριθμό γκολ σε πέντε παιχνίδια, αφού το ένα κρίθηκε στα χαρτιά (με Απόλλωνα) και τo έχασε και από το Εφετείο...

Έχει πετύχει 12 συνολικά και είναι ικανοποιητικό νούμερο, από τη στιγμή μάλιστα που οι βασικοί παίκτες στη γραμμή κρούσης, όπως ο Ρομπέρτα, ακόμη… ψάχνονται. Eίναι μόλις πίσω από την Πάφο που σκόραρε 15 γκολ.

Ο Κρις Κόλμαν βλέπει να υπάρχει μία καλή επιθετική λειτουργία, αν εξαιρεθεί ο αγώνας με την Ομόνοια, ενώ τον ικανοποιεί αρκετά και η πολυφωνία στο σκοράρισμα. Για την ώρα είδαν δίχτυα πέντε παίκτες. Τέσσερα γκολ σκόραρε ο Ανδρέας Μακρής, τρία ο Λεσοβόι, δύο ο Ουεντραόγκο και από ένα οι Στόλνικ, Σινγκ και Τρισκόφσκι.

Σαφώς και πρέπει να βάλουν και άλλοι το λιθαράκι τους, αλλά γενικά, η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ χαμογελάει… επιθετικά. Άλλωστε έχει σκοράρει σε όλους τους αγώνες που έχουν κριθεί στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί που απαιτείται σοβαρή βελτίωση είναι στην άμυνα και σε αυτό δουλεύει σε αυτό το διάστημα της διακοπής ο Ουαλός τεχνικός.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ