Δεν λύγισε και πείσμωσε ο Μπέζους

Δημοσιεύθηκε 3:25 μμ
Δεν λύγισε και πείσμωσε ο Μπέζους
Όχι μόνο δεν τα έβαλε κάτω αλλά ο τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα πείσμωσε τον Ρομάν Μπέζους...

Δεν τον λύγισε και ακριβώς έξι μήνες μετά τον τραυματισμό του απέναντι στην Ανόρθωση, ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός της Ομόνοιας, δείχνει πανέτοιμος για να επιστρέψει ξανά στη δράση και να αποτελέσει ένα ισχυρό όπλο στα χέρια του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Άλλωστε, έχει αποδείξει, στην παρουσία του με τους τριφυλλοφόρους, πως διαθέτει μπόλικη ποιότητα. Μάλιστα, η Ομόνοια, με ανάρτησή της χθες, έκανε αναφορά στο ιστορικό του τραυματισμού λέγοντας πως συμπληρώθηκαν έξι μήνες. Ουσιαστικά, προαναγγέλλει την επάνοδό του και δεν αποκλείεται στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ένωση στο ΓΣΠ, να είναι στην αποστολή.

Στο μεταξύ, κόντρα στους βυσσινί θα είναι πανέτοιμος και ο Σεμέδο, ενώ σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και ο Κακουλλής που υπέστη θλάση στο παιχνίδι πριν τη διακοπή.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ