Ο Τσίλγουελ «αποχαιρετάει» την Τσέλσι και οδεύει στη Νάπολι

Δημοσιεύθηκε 1:04 μμ
Ο Τσίλγουελ «αποχαιρετάει» την Τσέλσι και οδεύει στη Νάπολι
Στην... πόρτα της εξόδου από την Τσέλσι είναι πλέον ο Μπεν Τσίλγουελ, ο οποίος ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα βήματα των Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και Μπίλι Γκίλμουρ...

Οι δυο τους αγωνίζονται στη Νάπολι του Αντόνιο Κόντε. Ο διεθνής Άγγλος αριστερός μπακ έχει χάσει εδώ και καιρό τη θέση του στους «μπλε» από τον Μαρκ Κουκουρέγια κι όπως αναφέρει η «Sun» σε αποκλειστικό δημοσίευμά της τη Δευτέρα (14/10), παρά το γεγονός πως για την απόκτησή του έχουν δείξει ενδιαφέρον οι Φούλαμ, Κρίσταλ Πάλας και Ίπσουιτς, ο ίδιος προτιμάει να φύγει εκτός «Νησιού». Πιθανότερο σενάριο είναι αυτό του δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Η τελευταία εμφάνιση του Τσίλγουελ με την Τσέλσι ήταν μόλις δύο λεπτά στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Σίτι τον περασμένο Απρίλιο.

AΠΕ - ΜΠΕ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ