Υψηλό το εμπόδιο αλλά μπορεί η Εθνική στο Κόσοβο

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 10:04 πμ
Υψηλό το εμπόδιο αλλά μπορεί η Εθνική στο Κόσοβο
Ούτε η έλευση του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της Εθνικής ομάδας έφερε θεαματική αλλαγή στο αποτέλεσμα, με τη Ρουμανία να παίρνει εύκολα το διπλό το περασμένο Σάββατο στην «ΑΕΚ Αρένα»...

Είχε, όμως, περισσότερη διάθεση το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και απόψε (21:45) στην Πρίστινα, οφείλει να είναι πολύ πιο προσεκτικό κόντρα στο Κόσοβο. Αν μη τι άλλο να διεκδικήσει κάποιο κέρδος από μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, όπως απέδειξε πριν έναν μήνα στην έδρα μας όπου μας φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ, αλλά δεν είναι φόβητρο.

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους διεθνείς που οφείλουν να υπερβάλουν εαυτό και να αποδείξουν πως μπορούν για πολύ περισσότερα. Ενδεχόμενο κέρδος θα φέρει μια μικρή νότα αισιοδοξίας για τη συνέχεια. Βαθμολογικά, ο στόχος είναι η αποφυγή της 4ης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Έχει, πάντως, πλεονέκτημα για την ώρα έναντι της Λιθουανίας. Ωστόσο, με διπλό επί του Κοσόβου θα ελπίζει στη 2η θέση που στέλνει την ομάδα που την κατακτά σε μπαράζ με ομάδα που θα τερματίσει 3η στη Β' Κατηγορία.

Εκτιμάται πως θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το τελευταίο ματς. Ο Ανδρέου διεκδικεί φανέλα βασικού, είτε στο κέντρο της άμυνας είτε στο δεξί άκρο ενώ στο κέντρο οι Χρυσοστόμου και Χαραλάμπους κτυπούν την πόρτα, όπως και ο Πιέρος στην επίθεση, με μετατροπή του συστήματος σε 4-4-2. Κόντρα στη Ρουμανία είχαν αγωνιστεί οι: Μολ, Αντωνίου (33΄ Στυλιανού), Λαΐφης, Ν. Παναγιώτου, Ν. Ιωάννου, Κούσουλος (46΄ Ηλία), Αρτυματάς, Τζιωνής (46΄ Π. Σωτηρίου), Λοΐζου (46΄ Ηλία), Πίττας, Κάστανος (75΄ Μακρής).

Για το... καρέ η Ρουμάνια

Την ίδια ώρα, η Λιθουανία θα παίξει με τη Ρουμανία, με τις δύο χώρες να έχουν ακριβώς αντίθετες πορείες. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πάρει βαθμό, την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν το απόλυτο σε τρία παιχνίδια. Η βαθμολογία έχει ως εξής:

1. Ρουμανία3-0-09-19

2. Κόσοβο 2-0-16-46

3. Κύπρος1-0-21-73

4. Λιθουανία0-0-32-60

Η συνέχεια είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, με την Κύπρο να υποδέχεται τη Λιθουανία ενώ η Ρουμανία θα παίξει με το Κόσοβο. Η προκριματική φάση θα κλείσει τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου με τους αγώνες: Κόσοβο - Λιθουανία και Ρουμανία - Κύπρος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ