Σηκώνει μανίκια ο Χιμένεθ, παρουσιάζεται και πατάει γρασίδι!

Δημοσιεύθηκε 8:36 πμ
Σηκώνει μανίκια ο Χιμένεθ, παρουσιάζεται και πατάει γρασίδι!
Ο Μανόλο Χιμένεθ παίρνει από σήμερα τα... κλειδιά του Αρχαγγέλου και ξεκινάει δουλειά στον ΑΠΟΕΛ, έχοντας ως άμεσο στόχο να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και να την επαναφέρει σε μία σταθερή πορεία, γεμάτη επιτυχίες...

Ο Ισπανός τεχνικός που βρίσκεται στην Κύπρο με όλο το επιτελείο του, πήγε χθες πρωί στον Αρχάγγελο, είδε τις εγκαταστάσεις, ενημερώθηκε, από τον ίδιο τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη, για την όλη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα και ξεκίνησε τη γνωριμία του με τους παίκτες.

Σήμερα, στις 11:00 το πρωί, θα γίνει στον Αρχάγγελο η επίσημη παρουσίαση του Μανόλο Χιμένεθ και αργότερα το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός της ομάδας. Εκεί θα μπορέσει να δει κάποια πράγματα για το ρόστερ, αλλά και να έχει τις πρώτες επαφές με τα άτομα με τα οποία θα προσπαθήσουν να αλλάξουν την κατάσταση.

Τα πρώτα δείγματα από τη δουλειά του Ισπανού τεχνικού θα παρθούν μέσω του αγώνα πρωταθλήματος, το ερχόμενο Σάββατο, με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Την άλλη εβδομάδα είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια στο ΓΣΠ. Το ένα είναι απέναντι στην Μπάνια Λούκα (Πέμπτη) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase και το άλλο με την Ανόρθωση (Δευτέρα 28/10), οπόταν εκεί θα φανεί ξεκάθαρα τι είναι αυτό που αλλάζει στους γαλαζοκίτρινους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ