Να αξιοποιήσει το μομέντουμ και να συνεχίσει να ανεβαίνει η Ανόρθωση

Δημοσιεύθηκε 8:26 μμ
Να αξιοποιήσει το μομέντουμ και να συνεχίσει να ανεβαίνει η Ανόρθωση
Αναμφισβήτητα η Ανόρθωση βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάστασή της για φέτος και ο πρώτος στόχος είναι να ανέβει ακόμα πιο ψηλά...

Η «Κυριά» μπορεί να ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα, κυρίως οικονομικά, αλλά ο Γιάννος Οκκάς βρίσκει τον τρόπο να κρατά τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστική ετοιμότητα. Όλα ξεκίνησαν από τη μεγάλη νίκη που πέτυχε κόντρα στην Ομόνοια την 4η αγωνιστική, η οποία έδωσε μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ.

Έκτοτε η βαρωσιώτικη ομάδα μετρά δύο νίκες και μια ισοπαλία στα παιχνίδια που έδωσε σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η άφιξη του Κριχόβιακ ενθουσίασε τον κόσμο της ομάδας, με τον Πολωνό χαφ να εκμεταλλεύεται το διάστημα της διακοπής για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.

Από την άλλη, η διοίκηση κινείται και για την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέα Χρυσοστόμου, ο οποίος ξεχωρίζει έως τώρα με την παρουσία του.

Αλέξανδρος Βανέζος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ