Κλειδί οι σωστές μεταβιβάσεις για την Εθνική Ελλάδας του Ιβάν!

Δημοσιεύθηκε 6:48 μμ
Κλειδί οι σωστές μεταβιβάσεις για την Εθνική Ελλάδας του Ιβάν!
Η Ελλάδα, νικώντας 2-0 την Ιρλανδία έφτασε στις τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον 2ο όμιλο της League Β στο Nations League...

Μία διαδρομή απόλυτα επιτυχημένη που αποτυπώνεται και με τη βοήθεια των αριθμών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της UEFA, στη στατιστική ανάλυση των τεσσάρων αγώνων της γαλανόλευκης, σημαντικό ρόλο στην υπέροχη αυτή διαδρομή αποτέλεσε το ποσοστό του (84,25%) στις σωστές μεταβιβάσεις, με 1524 από τις 1801. Στα τέσσερα παιχνίδια-με ισάριθμες νίκες- σημείωσε 9 γκολ (2,25 ανά ματς) και δέχθηκε 1 (0,25 ανά παιχνίδι)

Η κατοχή της μπάλας έφτασε το 47%, έχει ανακτήσει 152 μπάλες (38 ανά παιχνίδι), έκανε 32 τάκλιν και 52 συνολικές προσπάθειες (18 στην εστία) σε 124 συνολικά επιθετικές προσπάθειες. Είχε επίσης 6 ασίστ, 18 κόρνερ, ο Οδυσέας Βλαχοδήμος έκανε 4 αποκρούσεις, κράτησε τρεις φορές την εστία του ανέπαφη (0,75 ανά ματς) η εθνική μας «χρεώθηκε» με 12 κίτρινες κάρτες (3 ανά ματς), έκανε 49 φάουλ και της έκαναν 49.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ