Ο Βιρτζ αποτελεί τη Νο1 προτεραιότητα της Μπάγερν για το καλοκαίρι

Δημοσιεύθηκε 5:38 μμ Ενημερώθηκε 5:59 μμ
Ο Βιρτζ αποτελεί τη Νο1 προτεραιότητα της Μπάγερν για το καλοκαίρι
Η Λεβερκούζεν ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι τη συνεργασία της με το νέο μεγάλο αστέρι της, τον Φλόριαν Βιρτς, αλλά ξέρει πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει και τα επόμενα χρόνια στο δυναμικό της...

Η Λεβερκούζεν ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι τη συνεργασία της με το νέο μεγάλο αστέρι της, τον Φλόριαν Βιρτς, αλλά ξέρει πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει και τα επόμενα χρόνια στο δυναμικό της.

Ο 21χρονος Γερμανός διεθνής επιθετικός, ο οποίος είναι στο «στόχαστρο» των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων, υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την Μπάγερ έως το καλοκαίρι του 2027, αλλά θεωρείται αδύνατο να μείνει έως τότε στο «Μπάι Αρίνα».

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως το κασέ του Βιρτζ έχει «σκαρφαλώσει» στα 130 εκατ. ευρώ, ενώ το κόστος μιας πιθανής μεταγραφής θα φθάσει τα 150 εκατ. ευρώ (!) με τις προμήθειες των μάνατζερ και τους φόρους. Τη φετινή χρονιά ο Γερμανός σταρ της Λεβερκούζεν μετράει ήδη έξι γκολ και μια ασίστ σε 10 αναμετρήσεις, ενώ την περασμένη σεζόν οδήγησε την Μπάγερ στην κατάκτηση του τίτλου στην μπουντεσλίγκα.

Σύμφωνα με το «Sky Sports» της Γερμανίας ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Μονάχου, Μαξ Εμπερλ, χαρακτήρισε τον Βιρτζ ως Νο 1 προτεραιότητα για το επόμενο καλοκαίρι και θα κάνει τα πάντα για να τον πάρει στο «Αλιάντς Αρίνα».

Η διοίκηση της Μπάγερν μάλιστα είναι έτοιμη να σπάσει όλα τα μεταγραφικά ρεκόρ στην μπουντεσλίγκα για να τον αποκτήσει από τη Λεβερκούζεν, παρά το έντονο ενδιαφέρον από Μάντσεστερ Σίτι, που τον θέλει για αντικαταστάτη του Κέβιν Ντε Μπρόινε, και Ρεάλ Μαδρίτης, που τον προορίζει για τη θέση του Λούκα Μόντριτς.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ