Πανό για τον Μπάλντοκ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Δημοσιεύθηκε 9:01 μμ
Πανό για τον Μπάλντοκ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Πανό στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ έχουν κρεμάσει οι οπαδοί της Εθνικής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενόψει του ματς με την Ιρλανδία.

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο Τζορτζ Μπάλντοκ, με την είδηση να σοκάρει ολόκληρη την Ελλάδα. Στο ματς της Εθνικής με την Αγγλία όλοι στο Wembley τίμησαν τον 31χρονο δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού και απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» υπάρχουν πανό για τη μνήμη του.

Συγκεκριμένα, το πρώτο πανό αναγράφει το όνομά του και έχει μία φανέλα με τον αριθμό «2» που φορούσε στη Εθνική, ενώ το δεύτερο έχει την ημερομηνία του θανάτου του και γράφει από δίπλα «παρών»!

Δείτε εδώ τα δύο πανό:

4980852612637342 image

4980852566664648 image

4980852713392387 image

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ