Η εντεκάδα της Εθνικής Ελλάδος

Δημοσιεύθηκε 8:59 μμ
Η εντεκάδα της Εθνικής Ελλάδος

Μόλις μία αλλαγή από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Χατζηδιάκο αντί του τιμωρημένου Κουλιεράκη, απέναντι στην Ιρλανδία. Νοκ άουτ ο Κωνσταντέλιας...

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εμπιστεύεται την ενδεκάδα του "Γουέμπλεϊ", που έφερε το επικό διπλό επί της Αγγλίας, επιλέγοντας τους ίδιους... πλην ενός και για την Ιρλανδία.

Αναγκαστική η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, καθώς ο Κουλιεράκης είναι τιμωρημένος και θα τον αντικαταστήσει τελικά ο Παντελής Χατζηδιάκος στο πλευρό του Μαυροπάνου.

Από εκεί και πέρα στο τέρμα θα βρίσκεται ο Βλαχοδήμος, στα άκρα της άμυνας οι Γιαννούλης, Ρότα και δίδυμο στη μεσαία γραμμή οι Κουρμπέλης, Σιώπης. Μεσοεπιθετική τριάδα οι Μασούρας, Μπακασέτας, Τζόλης και στην κορυφή ο Παυλίδης.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν θα είναι τελικά διαθέσιμος, καθώς λόγω εμπύρετης ίωσης αποχώρησε από το γήπεδο. Στον αντίποδα κανονικά βρίσκεται στον πάγκο αυτή τη φορά ο Τσιμίκας που ταλαιπωρούνταν από ίωση. Μαζί τους οι Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ντόι, Ρέτσος, Δουβίκας, Πέλκας, Χατζηγιοβάνης, Ζαφείρης και Μάνταλος.

Για την Ιρλανδία ο Χάλγκριμσον ξεκινάει τον Κέλεχερ κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα τους Μπράντι, Σκέιλς, Κόλινς, Ο'Σι, στο κέντρο τους Νάιτ, Κάλεν, Σμόντικς και επιθετική τριάδα τους Ογκμπένα Φέργκιουσον, Πάροτ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ