Η ξεκούραση του πολεμιστή

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 8:21 μμ
Η ξεκούραση του πολεμιστή
Ο Ματέο Μάριτς, μαζί με τον Φαμπιάνο Ριμπέιρο είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν για 612 λεπτά σε 6 ματς, έχοντας το απόλυτο!

Και φυσικά κάνοντας την σύγκριση των δύο, τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά. Μιλάμε για έναν τερματοφύλακα και έναν χαφ του οποίου μέρος της δουλειάς είναι να μην σταματά να τρέχει!

Ο Μάριτς δεν έχασε λεπτό από τα παιχνίδια των πρώτων αγωνιστικών στην Ομόνοια. Αγωνίστηκε και στα έξι παιχνίδια ενώ αν βάλουμε και τα 7 ματς στα οποία έπαιξε στην Ευρώπη, έφτασε ήδη τα 13 ματς, Οκτώβριο μήνα.

Στα παιχνίδια του Conference League, μετρά 613 λεπτά συμμετοχής. 90 λεπτά με Βικινγκούρ, Τορμπέντο (εντός- εκτός), Φέχερβαρ (εντός - εκτός), 90 λεπτά με Ζίρα εκτός και 73 λεπτά με Ζίρα εντός. Εν ολίγοις, βγήκε αλλαγή μόνο στο ένα παιχνίδι με την Ζίρα κι αυτό έγινε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα!

Ο Μάριτς τράβηξε το μεγαλύτερο κουπί απ΄όλους και γι αυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία. Ο βιονικός λοιπόν Μάριτς χρειάζόταν ανάσες. Για να επιστρέψει φρέσκος και με την ίδια ένταση για την δύσκολη συνέχεια. Άλλωστε, η μέχρι τώρα παρουσία του στην εντεκάδα της Ομόνοιας μας δείχνει πως πρόκειται για έναν από τους βασικούς πυλώνες του τρόπου παιχνιδιού του Νταμπράουσκας...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ