Αρχή με διπλό για την ΕΘΑ

Δημοσιεύθηκε 7:28 μμ
Αρχή με διπλό για την ΕΘΑ
Με το δεξί μπήκε η ΕΘΑ στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών, παίρνοντας το διπλό με 69-55 επί του ΑΠΟΠ, σε αγώνα για την πρεμιέρα της διοργάνωσης. Κορυφαία η Ιωάννη Κυπριανού με 13 πόντους, 3 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

Η ΕΘΑ πέτυχε τα πρώτα δυο καλάθια του αγώνα με τη Mullins στα πρώτα δύο λεπτά (0-4), με τον ΑΠΟΠ να παίρνει για πρώτη φορά προβάδισμα τρεισήμισι λεπτά μετά την έναρξη, μετά τη βολή της Ευσταθίου (7-6). Στο 8' η ομάδα της Έγκωμης προηγείτο με καλάθι της Κυπριανού με τρεις πόντους (11-14), με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει με δυο βολές της Παπανικολάου (14-15).

Στη δεύτερη περίοδο υπήρχε συνεχής εναλλαγή στο σκορ, με το σκορ να είναι στο ισόπαλο 29-29 ενάμιση λεπτό πριν από το τέλος της, μετά το λέι απ της Ευσταθίου. Ακολούθησαν δυο βολές από τη Mullins και ένα λέι απ από την Κινάνη για να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενουμένους να μπαίνουν μπροστά στο σκορ με τέσσερις πόντους (29-33).

Το σερί για την ομάδα της Έγκωμης συνεχίστηκε και στα αρχικά στάδια του δεύτερου ημιχρόνου, που πέτυχε άλλους 12 συνεχόμενους πόντους και στο 24' με το λέι απ της Ν. Κοντού άνοιξε τις αποστάσεις στους 16 πόντους (29-45).

Στο 26' με τις δυο βολές της Κινάνη η διαφορά ήταν στους 18 πόντους (33-51), για να ακολουθήσει σερί έξι πόντων για τους γηπεδούχους που με τις βολές της Θεμιστοκλέους στο 28' μείωσε στους 12 (39-51). Μισό λεπτό πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου το λέι απ της Χαραλάμπους έφερε τη διαφορά στους 11 πόντους (44-55).

Η ΕΘΑ έκανε αρχή στα πρώτα δύο λεπτά του τέταρτου δεκαλέπτου με καλάθι της Mullins και τρίποντο της Αθανασίου (44-60). Τόση ήταν η απόσταση και στο 39' με το λέι απ της Κ. Κοντού (53-69), με το τελευταίο καλάθι του παιχνιδιού να είναι από πλευράς του ΑΠΟΠ με την Ευσταθίου (55-69).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-15, 29-33, 44-55, 55-69

ΑΠΟΠ (Αικατερίνη-Ισμήνη Ζωηρου): Μιχαήλ 3, Παπανικολάου 5, Ευσταθίου 12, Χαραλάμπους 8 (2), Θεμιστοκλέους 25, Θεότη, Παπαλλά, Τσέλεπου, Νικοδήμου 2

ΕΘΑ (Παρασκευή Γεωργίου): Ν. Κοντού 6, Κυπριανού 13, Τέιλορ 6, Κινάνη 8, Mullins 15, Ιωάννου 2, Γκουζέλου, Αθανασίου 6 (2), Παπαγιάννη, Ακαθιώτη 2, Κ. Κοντού 11 (1)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ