«Διπλό» στο Αλμάτι για την Σλοβενία των Σπόραρ και Τσέριν!

Δημοσιεύθηκε 6:36 μμ
«Διπλό» στο Αλμάτι για την Σλοβενία των Σπόραρ και Τσέριν!
Με τους Σπόραρ και Τσέριν στην βασική ενδεκάδα η Σλοβενία επικράτησε εκτός του Καζακστάν και έπιασε στην κορυφή του ομίλου την Νορβηγία έχοντας ένα ματς περισσότερο.

Η Σλοβενία με τους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού στο βασικό σχήμα, επικράτησε στο Αλμάτι με 1-0 του Καζακστάν. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη μεγάλη φάση του ματς στο 17' με τον Αϊμπέτοφ να σημαδεύει το δοκάρι με τον Σπόραρ λίγο αργότερα να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 1-0.

Και αφού στο ημίχρονο δεν άνοιξε το σκορ, ήρθε η αλλαγή δεδομένων στο β'. Οι Σλοβένοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μλάκαρ να σκοράρει στο 55’ για το 1-0, παγώνοντας το Αλμάτι. Λίγο έλειψε στο 63ο λεπτό δε, ο Σέσκο να δώσει αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, δεν βρήκε δίχτυα σπαταλώντας την ευκαιρία του. Έτσι το 0-1 παρέμεινε έως το τέλος με τους Σλοβένους να πανηγυρίζουν την σπουδαία νίκη.

Ο Σπόραρ αγωνίστηκε για 71 λεπτά με τον Βιπότνικ να τον αντικαθιστά, ενώ ο Τσέριν έπαιξε σε όλο το ματς.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ